TACOHEJ

I helgen var jag ju i Göteborg tillsammans med mamma och pappa för att städa ur min lägenhet. Det var sorgligt men samtidigt rätt skönt. Har ju levt de senaste åren med ena foten i Stockholm, andra i Göteborg och samtidigt en arm i Örebro. Twister deluxe. Nu är ena foten släppt, en lättnad samtidigt som jag verkligen kommer sakna Gbg. Efter en hel dag av bärande så belönade vi oss med pangmiddag på mitt bästa ställe Tacos & Tequila. Åt en aaaasgo med friterad zucchini, grillad paprika och fetaost. 
 
Post matkoma slöt jag upp med mina klasskompisar som jag saknat så. Vi hängde på Olssons vin hela kvällen och drack bubbel. Det var fint. 

WORK WORK WORK

(null)
Godmorgon! JMW aka byrån jag jobbar på styr frukostseminarium om content marketing nu på morgonen. Så jag har varit på plats på kontoret sedan 06 och donat. 

(null)
(null)
Nu vet ni vad jag kommer att göda mig med hela dagen hehe. Annars då? Tisdagar är ju min sämsta dag på veckan (hatar tisdagar så mycket), men har ett roligt kvällsjobb i form av Spinngalans nomineringsmingel ikväll! Jag projektleder Berghs PR-klass vilket är svinkul. Lever och andas jobb atm. Så kul! Sett att det är några av er som vill veta mer om vad jag gör om dagarna, så tänkte knåpa ihop ett inlägg inom kort. Puss så länge.

MONDAYGodmorgon från SJ regionaltåg. Jag har varit i Göteborg hela helgen och packat ur + flyttstädat min läggis. Nu är den borta. Så pass sorgligt ändå. Hann iallafall äta en pangmiddag på Tacos & Tequila och dricka bubbel på Olssons vin med vänner jag träffar för sällan. Så fin helg trots slitig.

Nu väntar ny arbetsvecka och har endast ett mål och det är att försöka ta det så lugnt som möjligt. Vill hinna med att träna, veckohandla och ta en AW eller två. Sova mycket. Vara snäll mot mig själv. 

RSS 2.0
})();