VACAY

Hej från metropolen Skavsta flygplats! Är ääntligen på väg till Spanien och fem dagars ledighet. Saker som hänt sedan sist: jobbat asmycket, fått ut min första heltidslön dvs köpt saker jag velat länge (nya skor bl.a. mmmm), tagit en och annan AW och somnat tidigt av trötthet de flesta kvällarna.

Nu ska jag alltså flyga och är egentligen ganska rädd pga fick ju panikångest förra gången. Hoppas verkligen jag kan somna. Vi hörs från Porrera, puss. 


PASTA HEAVEN

Igår gjorde jag äntligen slag i saken och lagade halloumipastan med saffran, citron, sparris och mandlar jag bloggar om några inlägg ner. Och herre min güd. Det var så gott. Laga detta till fredagsmiddagen lova mig! Förlåt för dålig update förresten (känns som det enda jag gör är att blogga om att jag är dålig på att blogga måste sluta med det). Men nästa vecka (fredag) får denna human semester och åker och trampar vin i Spanien! Då jäklar blir det updates 


WHITE PANTS AND TURTLENECK

Byxor - Weekday / Tröja - COS / Loafers - Asos
 
Idag spatserar jag runt iklädd detta, fast i vinröda loafers pga dessa har gått sönder (rip). Tycker mycket om att det inte riktigt är höst på riktigt ännu. Värmen ligger fortfarande kvar och även fast det är liite för kallt på morgonen så går det fortfarande att skippa jackan. Märker ni förresten av att jag bara bloggar en gång om dagen nu för tiden? Försöker hinna med två men jag har gått upp till att jobba i princip heltid nu så det är svårt att få tiden att räcka till. Eller ni kanske inte tänker på det ens hehe. Puss å cram. 

RSS 2.0
})();