WHITE PANTS AND TURTLENECK

Byxor - Weekday / Tröja - COS / Loafers - Asos
 
Idag spatserar jag runt iklädd detta, fast i vinröda loafers pga dessa har gått sönder (rip). Tycker mycket om att det inte riktigt är höst på riktigt ännu. Värmen ligger fortfarande kvar och även fast det är liite för kallt på morgonen så går det fortfarande att skippa jackan. Märker ni förresten av att jag bara bloggar en gång om dagen nu för tiden? Försöker hinna med två men jag har gått upp till att jobba i princip heltid nu så det är svårt att få tiden att räcka till. Eller ni kanske inte tänker på det ens hehe. Puss å cram. 

MONDAY / WEEKLY PLANS

Måndag what's good (önskar väl mest att jag kunde starta dagen på Kafé Magasinet med denna pangfrukke igen). Jag är för första gången på länge relativt utvilad efter den här helgen. Kom hem igårkväll och möttes av Simon på centralstationen, sedan åkte vi och handlade frukost och godis till middag + han hade storstädat lägenheten. Han vann många pussar på det.
 
Veckan som kommer ser relativt lugn ut i kalendern än så länge, men känner jag mina veckor rätt så lär det ändras.
 
Måndag: Jobb, träning och förhoppningsvis hinna med ett glas eftermiddagsvin med min mamma och mormor som är i Stockholm över dagen! 
 
Tisdag: Jobb som varvas med möten hela dagen. På kvällen kommer veckohandling från MatHem (sedan de tog bort leveransavgiften för ett tag sedan så veckohandlar jag och Simon ofta via dem) så ska laga en göttig middag. Saffranspastan med halloumi jag skrivit om lite längre ned om ni minns. 
 
Onsdag: Ska försöka släpa iväg mig till spinningsalen innan jobbet, sedan ska jag dricka billigt vin med Alti på stan och prata ikapp. Längtar redan.
 
Torsdag: Oplanerad utöver jobb. 
 
Fredag: Mmm längtar redan till fredagskänslan. Ska på AW med kollegor och min tidigare handledare som börjar nytt jobb, men det blir nog en tidig kväll för mig eftersom Gustav och Harald styr födelsedagskalas på lördag. En heldag med aktiviteter som vi inte fått veta. Meget spännande.

YESTERDAYS OUTFIT


Hej bloggy och förlåt för att jag ej tagit hand om dig i helgen. Jag är i Örebro hemma hos mina föräldrar och har återhämtningshelg. Sånt behövs ibland. Jag och mamma har strosat på stan, hälsat på morfar på boendet han precis flyttat till, ätit god mat och bara umgåtts. Somnat innan tolv både fredag och lördag vilket verkligen har behövts. 


Blazer och byxor från Monki och slip-ins från H&M

I eftermiddag åker jag hem till Stockholm igen, men innan dess ska jag hinna med att samla ihop alla kläder jag har här (ska bli så skönt att få liite mer grejer samlade på en plats istället för tre), åka en sväng ut till Marieberg med min pappa och få lite jobb undanröjt. Puss på er. 

RSS 2.0
})();