VITLÖKSSMÖRSPENSLADE PORTABELLOSVAMPAR FYLLDA MED MOZZARELLA OCH TOMAT
Godmorgon! Igår var en lyckans dag ändå pga hängde med Lisa som äntligen landat i Öret efter en vår i Amsterdam. Så fint att få krama på henne igen. Vi tog en promenad till Ica och handlade ingredienser till middag. Vi gjorde portabellosvamp penslat med vitlökssmör som vi fyllde med buffelmozzarella och tomat. Hör ni var gott! Det var dessutom superenkelt. 

Sätt ugnen på 220 grader, fyll svamparna med mozzarellabollar och små plommontomater, pensla med vitlökssmör och släng in i ugnen i en kvart-ish. Toppa med basilika. Ät och njut. All cred till Lisa som introducerade mig till detta goda.

GÅRDAGENS KLÄDVAL


Igår gick jag iklädd detta under dagen, ser ut såhär ca fem av sju dagar i veckan just nu. Jeans som jag klippt av från Monki, sandaler från & Other Stories och en vit sweatshirt från Weekday. 

På kvällen svidade jag dock om inför bubbel och dans på lördagsklubben. Toppen är från Monki och ca det enda färgglada plagget i min garderob. Hoppas ni mår bra babes! Vi ligger fortfarande och drar oss i sängen, min mage skriker efter frukost nu så ska ta och pallra mig upp strax. Idag ska jag nog inte göra mer för världen än att kolla OITNB och äta halloumiwraps med Calle. Perf söndag ändå. Craam. 


PÅ VÄGGEN

Förra sommaren blev jag och Clara fotade av min vän Per och hans vän Elin om någon minns. De var verkligen så sjukt duktiga och det tyckte mina päron också, haha. Så när jag kom hem nu i förra veckan så hade pappa beställt en gigantisk tavla med oss på. 
 
Blogg.se the quality slayer...Men nu hänger vi i jätteformat på en glastavla på väggen hemma. Fint ändå tycker jag! 

RSS 2.0
})();