WISH/STYLE

En hade väl inte tackat nej till att gå iklädd något av detta idag. Så himla snyggt alltihop tycker jag. Alla bilder hittas på min pinterest.
 
Hoppas ni har en fin onsdag! Jag är ledig från skolan idag så ska utnyttja sista dagen Simon är här maximalt och strunta i alla måsten som har med plugg att göra. Vi ska nog ta en sväng på stan och fönstershoppa, dricka kaffe på ett mysigt litet café som ligger några stenkast från lägenheten och äta på The Barn ikväll. Dör godhetsdöden över det stället. Det har varit så himla mysigt att haft honom här en längre tid, det blir en sådan lyx att bara kunna ha tiden att göra ingenting ihop när en har distansförhållande. Men den verkliga peppen kommer efter jul då vi ska prova på att vara sambos. Att se ett slut på 1,5 år av pendlande känns bara så himla himla bra. 

KALE'I & SOL

Igår efter en föreläsning så promenerade jag i solen till Kale'i och sippade kaffe på självaste kaffets dag samt filade på ett referat. Är inne i någon slags stressad-över-att-jag-inte-är-stressad-period och nojjar mig alldeles för mycket. Inte bra inte bra. Det är så dumt sådant där, att det blir som en ond cirkel. Men så fort jag får sätta mig för mig själv på ett café med jazz i hörlurarna och bara min dator och litteratur så brukar det släppa, hej kontrollfreak deluxe. Efter ett par timmar ringde jag Simon som satt vid Kungsportsplatsen och hängde med sin kompis Max. Jag slöt upp med dem och carpade solen en stund innan vi åkte hem och åt pasta pesto och kollade på Vänner. Mycket gosig tisdag. 

ASK

Det verkar vara väldigt många nya som hittat hit och det är verkligen så himla kul! Hoppas ni stannar <3 Jag tänkte att det kanske kan vara kul att köra en liten frågestund i samband med detta, får lite frågor utspridda här och där så det kan ju vara en smart grej att samla ihop tänker jag! Hit me så svarar jag i ett samlat inlägg i slutet av veckan! Puss kakor.

RSS 2.0
})();