BEAUTY VACAY-FAVS

På semestern skippar jag oftast sminket helt och passar på att låta huden vila. Dock är semesterhy sällan förknippad med bra hy för mig. Konstant svettig i le face = mina porer kloggar igen och får finnar. Men! Försöker ju råda bot på det och har några favoriter (+ andra bra grejer som jag gillar när det är varmt).

Uppifrån och ned: 

Serum för håret med värmeskydd från Lanza. Tar alltid några droppar i längderna innan en dag i solen. Luktar godis. 

Fukt för oljig/kombinerad hy från Paula's Choice. Gillar denna pga lämnar huden matt. 

Ansiktsmist från Jurlique som jag aldrig slutar tjata om. Återfuktar och fräschar upp under dagen. 

Ögonbrynsgel från The Brow Gal. Mina bryn måste kontrolleras annars blir dem kaoz (måste även plocka dem en gång i veckan om jag vill ha två bryn och inte ett:)). 

Toner från Paula's Choice. Älskar toners!!! Vet inte varför men när jag inte har det innan exfoilering eller fuktcreme känns det som att något fattas. Min hy hålls stabil med denna.

SPF 30 för läpparna från Nivea. Livsviktigt såklart.

SPF 50 för ansiktet från Paula's Choice. Värdens bästa spf enough said. En liten förpackning går att köpa på Skincity för 79 pix och räcker typ två veckor i solen. Tips tips. Då applicerar jag flera gånger om dagen också obs.

Serum från Paula's Choice. Vet inte riktigt vad jag tycker om denna än men so far so good. Beställde en liten provtub pga pallar ej lägga 400 pix på något som jag inte vet är bra. 

Ansiktsmask, också från PC. Gudagåvan till solad hy. Sover med den ungefär varannan natt på semestern och den kyler ned och återfuktar gärnet. 


DUBBELOUTFIT

Haaalloj! Vi har det bra. Mycket bra till och med. Badar solar läser äter samma visa ni vet. Såhär såg jag och Clara ut häromdagen när vi åt pizza på Roberto's (japp vi har blivit kompisar efter oräkneliga pizzor under 13 somrar) La Lucerna. De har stans, eller Italiens typ, bästa. Ligger på via Sassari 121. Ät där om du är här lova.

Jag bar skjorta från Weekday, lånade kjolen av Clara. Den är från BikBok hälsar hon. Skor från H&M. Clara hade min topp från Monki, kjol från H&M och Stan Smiths. Idag är det över 30 grader här så har storslagna planer att bosätta mig i Medelhavet idag. Puss.


TISDAGSLIVET

Igår var det rätt molnigt och blåsigt här, så vi gick och strosade i gamla stan hela dagen. Drack espresso efter espresso, kikade in på fruktmarknaden och spenderade eftermiddagen på en bar med varsin aperol och en go bok. Det är ungefär vad som händer här. Idag ser ut att gå i ungefär samma anda. Semesterlivet är det bästa livet.


RSS 2.0
})();