SLOW LIVING

Jag ä-ä-älskar dagarna här. Jag och pappa går upp vid 07 och springer varje morgon. Stopp vid bageriet och köper nybakt bröd till frukosten av en liten italiensk tant som känner igen oss efter alla somrar här.

Klänning Monki, väska Weekday.

Äter och lyssnar på poddar. Går ner till stranden eller kanske åker båt alla gör som de vill och känner för. Vinlunch varje dag. Siesta mellan 15-18. Läser bok. Går till Sisa för att fylla på kylen med snacks och frukt och vin.

Skaldjur och Vermentino till middag. Repeat. 


POSTCARD FROM ITALY

Godmorgon från Sardinien! Är äntligen tillbaka på mitt happy place. Här ska jag hänga i två veckor med min familj. Vi kom hit igår efter en väldigt jobbig flygresa. De senaste åren har jag utvecklat en flygrädsla som suger. Landningen var rätt skakig så fick mitt  livs andra panikattack, så var ganska matt hela dagen igår. Bävar redan inför resan hem. 

Men nu är jag bara glad över att vara här och ska njuta ihjäl. Jag och pappa har precis varit ute på en löptur och nu ska vi hänga på beachen hela dagen. Har med mig datorn men vårt wi-fi fungerar inte!!! Så mycket i-landsproblem. Uppdateringen blir kanske inte jättestabil dvs. Men ska försöka caféhänga en del med datorn så att jag får ut några inlägg. Puss och kram ha en fin söndag babes.


#LINNJOCKE17


Min vackra kusin Linn gifte sig med sin Joachim i torsdags och vi fick vara med. Det var så fint så fint wow. Vill aldrig göra något annat än att fota bröllop. Särskilt personer man tycker väldigt mycket om. 
 
De bor i Sydney sedan 1,5 år tillbaka, så det var extra fint att samlas på Korrö som är en liten by i Småland. Vigsel utomhus med 24 grader och strålande sol.
 
:')
 
Min andra kusin Martin aka Linns bror och hans fina flickvän Emma. 
 
Clara.
 
Jag såg ut såhär i klänning från & Other Stories. Älskar den.
 
Kärlek. Det finaste som finns.
 
Linn och jag!
 
Efter vigseln väntade trerätters, tal och spex, brudvals och dans hela natten. 
 
Så perfekt dag som jag aldrig ville skulle ta slut. Heja kärlek!

RSS 2.0
})();