ÅTTA FINA HÖSTKAPPOR I BUTIK JUST NU
Weekday / Weekday


Weekday / & Other Stories


Monki / & Other Stories
 
COS / H&M Trend
 
Åtta fina höstkappor som finns i butik just nu. Kappan tycker jag är det absolut finaste plagget under hösten och det lyfter vilken tråkig outfit som helst. Dras alltid åt de klassiska modellerna som känns tidlösa, så att jag kan ha plagget i flera säsonger utan att tröttna. Den ljusgrå längst upp till vänster eller den ljust rosa från Stories får mer än gärna flytta in i min garderob. 

EN DÖRRMATTA SOM FLYTTAT IN

Igår firade jag CSN genom att ta en runda på Designtorget för att köpa en dörrmatta! Som en gör liksom. Det har verkligen varit något som saknats hemma så det var på tiden. Ser framemot att slippa sopa hallen femtioelva gånger om dagen nu.
 
Eftersom vi bor så pass litet så ville jag att mattan ändå skulle gå i linje med mattan i vardags/sovrummet, eftersom en ser båda när en kliver innanför dörren. Sådana detaljer gör mycket för helheten tycker jag, även fast en dörrmatta låter som en liten sketen detalj. Än mer viktigt (för mig) att det känns enhetligt när det är mindre yta att jobba med. Det var det lille! 

BACK TO SCHOOL


Det känns lite konstigt att jag denna höst kommer att ha min bas här, vid köksbordet, istället för i Annedalsseminariet som tidigare. Igår drog en termins distansstudier igång och jag dök ner i kurslitteraturen ett par timmar. Denna kurs kommer att ta tid. Väldigt mycket ny information och begrepp jag är nybörjare på. Jag som är van vid att skriva långa analyser och hitta en miljon aspekter av allt möjligt och omöjligt befinner mig nu i en miljö där det bara är svart eller vitt, rätt eller fel. Att lära sig HTML, CSS och JavaScript är lite som att lära sig ett helt nytt språk. 

Men det känns samtidigt jäkligt kul att lära sig kring allt som ändå är en väldigt stor del av min vardag. Webbdesign känns dessutom som något jag kommer vara relevant för mig i framtiden även fast jag inte riktigt vet vad jag ska bli när jag blir stor osv. Desto mer saker i ryggsäcken desto bättre tänker jag. Är väldigt pepp på att kunna ändra lite mer än att bara veta hur en lägger till en header och lite bilder i menyn här i bloggyn lol.

RSS 2.0
})();