inflyttningsdagen


Igår morse satte jag och min familj oss i bilen med ett fullpackat släp och körde till Göteborg. Klockan två hade vi möte med mäklaren och jag fick dessa. Är så glaaad waaa! :') Så orealistisk grej. Fick verkligen nypa mig i armen. 
 


Vi åkte dit på studs och började bära in allt jag äger och har. Detta är alltså mitt alldeles egna lilla hem nu.
 

Bor på andra våningen och har ett gult lägenhetshus som utsikt från köket. Mkt bra grej att det spöregnade hela dagen men sprack upp precis när vi skulle börja bära in alla grejer. Turdag deluxe.
 
Min syster tog läspaus mitt i stöket. Gullig <3
 
Packade bland annat upp några av mina vinylskivor som jag tänkte rama in och sätta på väggen pga har ingen egen vinylspelare utan har använt min papis.
 
Och monterade upp min stringhylla i hallen.
 

Efter timmar av fixande och donande vart vi dödshungriga så vi gick och köpte den sjukt obligatoriska inflyttningspizzan. (Så jäkla farligt att jag bor 100 meter från närmaste pizzeria lol).
 
Vi åt den på golvet som sig bör första kvällen i en ny lägenhet när det inte finns tillräckligt med stolar än.
 


Vid tiotiden så var vi slutkörda och avslutade kvällen med att kolla på Inglourious basterds och att internethänga. Tror jag kommer att trivas så bra här.

2011 mini-me

Igårkväll när jag slösurfade så ramlade jag in på min gamla Devote-blogg jag hade mellan typ 2009-2011. Så kul att jag försökte vara så sjukt ~artsy-tumblr-deep~ som sextonåring. Näst sista bilden är från första dagen i ettan på gymnasiet, minns det så himla väl för bytte om typ hundra gånger pga fett nervös. Och låt oss ta en tyst minut för idioten (jag) som bestämde sig för att kapa av håret på sista bilden. Prick nu sitter jag i bilen på väg till mitt älskade Göteborg, yaaass har väntat på denna dagen sedan mars. Craaaam.

RSS 2.0
})();