SATURDAY

Godmorgon från prick just nu. Jag vaknade för någon timme sedan och har haft en riktig lördagsmorgon - dvs frukost i sängen och repriser på play-tv. Inte ens dragit upp rullgardinen än som ni ser. Nu ska jag (snart) ta tag i den här dagen och gå till gymmet så att jag pallar sitta still och läsa kurslitteratur resten av dagen. Ikväll ska jag göra mig lördagsfin, dricka lördagsvinet och spela spel med vänner. Perf lördag. Hoppas ni har en minst lika fin dag. xxx.

SUNSHINE

Tischa från COS, jacka från Weekday, skor från Vagabond
 
Redan fredag! Hur sjukt fort går inte veckorna när en kickat igång med sina rutiner igen? De bara flyger förbi tycker jag. Igår spenderade jag min dag i skolan och min kväll på Foxes med Anders och Niklas där det var allmänbildarquiz, och vi vann! Så kul. Perfekt att en fick en biobiljett i pris pga ska på bio idag! Wohh. Nu ska jag snart till uni igen för en föreläsning och plugg innan jag tar helg. Hoppas ni får en festlig fredag och glöm inte bort att det är bästa poddagen.

NÄR JAG VAR SEXTON

 

 


 
Grävde ner mig i gamla bloggar igårkväll och fastnade i mitt 2011. Första året på gymnasiet. Lite såhär såg jag ut och skrev. Romantiserade prick allt och visste ingenting om livet. Men är väl likadan fortfarande så säg.

RSS 2.0
})();