TRÖTT TRÖTT TRÖTT


Godmorgon finaste ni. Jag lever, men är begravd i strategisk kampanjanalys-tenta vilket betyder att jag är lite död också. Igår satt jag från 08-17 och skrev suddade skrev om stirrade på datorskärm. Jag har f.ö. lite ångest över hur många timmar om dagen en behöver sitta framför datorn pga skolan. Det kan ju inte vara hälsosamt att stirra på en skärm åtta timmar om dagen tänker jag? Usch cravinggg sommarlov/en vacayyy någonstans. Vill bara bort från det här tråkiga gråa statiska vardagslivet just nu.

Snälla april maj gå fort, mvh norra europas tröttaste human. Idag åker jag iallafall tillbaka hem till Göteborg och får pussa på kille, ljusglimt i vardagen ändå. 

PASSION AND COCONUT

Kan en bli frälst av en sylt? Om en kan det så har jag blivit det. Detta är på riktigt bland det godaste jag smakat. Toppar på allt högt och lågt!!! Alla mackor, i frukostfilen, på pannkakor, våfflor, scones, riskakor osv osv. Okej detta inlägg intar väl plats på mina topp tio onödigaste, menmen detta är verkligen livet i en liten burk.

YOU CAN'T BUY HAPPINESS BUT YOU CAN BUY PIZZA AND THAT'S KIND OF THE SAME THING

Igår skreek hela min kropp efter pizza. Sagt och gjort! Jag och mamma åkte till Ica Maxi och köpte tillbehör för att konstruera detta mästerverk. Vi köper Fontanas färdiggjorda bottnar och det blir verkligen så. himla. bra. Mycket mycket mycket bättre än sådana där pizzakit som lätt blir lite degiga. Här blir allt så krispigt mmmm. Meningen med livet hörrni. 
 
Hoppas ni får en fin tisdag! Jag var uppe med tuppen för hemtentaskrivande (mer regel än undantag nu för tiden, så om uppdateringen i veckan är lite sporadisk så vet ni varför), och kommer nog sitta bänkad hela dagen. Ueeek längtar tills ikväll då jag ska hänga med Arvid och Calle aka mina bästa personer i livet. Puss på er kakor. 

RSS 2.0
})();