tre ögonblick från idag och igår

Nyss kom jag hem från Simon med ett post-vin-tungt huvud och möttes av detta fantastiska. Äppelpaj med massor av kanel och vaniljsås, best lunch ever.
 
Men att ha ett tungt huvud idag gör faktiskt ingenting på grund av att jag hade detta lilla gäng hos mig igår innan vi åkte in till Satin för dans dans dans. Bästa kvällen på länge, är så glad över världens bästa vänner och pojkvän.
 
Såhär pepp var jag. Nu ska jag fortsätta äta äppelpaj, umgås med min familj och skjuta upp plugget tills imorgon. Puss!

soppor och frukost

Denna dröm åt jag till lunch igår, spenat- och broccolisoppa med gröna ärtor och persilja toppat med valnötter och fetaost. Så sjukt gott, blev sugen på att testa att göra den själv! Min syster åt också en supergod med morötter, kokosmjölk, ingefära och cashewnötter. Och så en varsin juice till det såklart. Perfekt lunch och perfekt sällskap. Min eftermiddag bestod av plugg och sedan åkte jag hem till Simon, vi åt lösgodis och kollade på en dokumentär om svarta hål. Finns inget som fascinerar mig så mycket som svarta hål, kan kolla på dokumentärer om rymden i timmar.
 
Och prick nu i realtid sitter jag hemma hos honom och äter frukost och bläddrar i morgontidningen, älskar att de får hem ETC så mycket <3<3<3 Ikväll tänkte jag samla ihop mina bästa personer hem till mig för öl, vin och mat. Perfekt fredagsplan. Puss och kärlek.
 
 

october wish

Ughh är så hiiimla shoppingsugen och vill gå iklädd prick allt detta fina. Så jäkla fin polo längst ner tycker jag. Alla bilder hittar ni på min pinterest.
 
Godmorgon, mår ni bra? Jag är så himla trött jämt nu för tiden. Gillar inte att det är mörkt majoriteten av dygnets timmar nu, en blir ju så himla opepp på allt. Jaja nu måste jag ta tag i denna dagen också ändå. Hemtentaskrivande, lunchdejt med min syster och pojkvänspussar står på schemat idag. Fint fint fint. 

RSS 2.0
})();