BARBEQUE & SANGRIA

I onsdags utnyttjade vi grillen på vår takterrass! Vi gick till mataffären och köpte allt som är nice att grilla och styrde middag ihop. Så himla myz.

Majs, sparris, ost och chark ftw.

Och grillspett såklart.

Lisa styrde preppandet och Andreas styrde bubblandet.

Samt grillandet! 

Simon, Calle och Arvid! 

Till maten dracks det sangria. Obligatoriskt when in Spanien ju. Det smakar verkligen kall glögg? Konstig men god dryck.

Resten av kvällen bestod av mat, drinkar och lekar. Skrattade så jag fick träningsvärk i magen framåt småtimmarna. Världens goaste gäng. 


THURSDAY

Ett snabbt litet godmorgon i realtid! Vi har det så jäkla mysigt. Vill aldrig åka hem. Det är så varmt så det är inte klokt, så detta är typ det enda jag kan ha på mig när jag inte hänger i bikini. Helst och oftast utan shortsen lol. 35 grader i skuggan ni vet. Linnet är nytt och är inhandlat på Gina Tricot för 149 pengar. Värt. De har verkligen steppat upp sitt game? Finns mycket fint där nu.

Bonusbild: lite gulli bild på mig och Simon. Kram på er nu ska jag väcka gänget mvh den enda morgonpigga.


34 GRADER, TAPAS OCH DRINKAR

Igårkväll var det första riktiga middagen på semestern. Vid åtta drog vi oss ut mot strandstråket. Här e min kille (<3), Lisa, Diana och Calle.

Jag var klädd i vitt som en äkta turist. Blus från Weekday och shorts från H&M.

Sak jag tänker varje gång jag fotar mitt gäng: de är världens snyggaste humans. 

Tapasrestaurangen vi hade span på öppnade inte förrän halv nio så vi krishanterade med drinkar i baren bredvid. Jobbigt liv.

Mojitos!

Med denna utsikt!

Simon + Andreas + jag

Sedan var det middagstajm. Eller cavatajm.

Vi beställde in olika lokala tapasrätter som vi delade på. Första pris vann den kolgrillade hälleflundran som var dröm. Sedan gick vi tillbaka till lägenheten, drack vin och spelade Värvet-spelet. Fin första heldag.


RSS 2.0
})();