MIN SOMMAR

 
Mina planer för sommaren:
Alltså! Har livets sommar framför mig! 2017 är verkligen ett år som levererat so far? Längesedan jag kände så. Sommaren börjar imorgon kan man säga, med ett mysigt litet midsommarfirande hemma hos mig. På söndag åker jag, Simon, Arvid, Calle, Andreas, Lisa och Diana till Málaga i en vecka. Vi har hyrt en lägenhet lite utanför staden och jag längtar dit så mycket, känner på mig att det kommer bli sommarens höjdpunkt. Sedan gifter sig min kusin Linn sig i mitten av juli! Så himeeela kul att få gå på bröllop. Sedan åker jag till Italien i två veckor med min familj och i slutet av augusti ska jag på ytterligare ett bröllop! Simons mamma gifter sig! Sån himla pangsommar har jag framför mig.
 
Bästa sommarstället:
Italien på sommaren är allt. Men tycker också väldigt mycket om att bara vara hemma och skrota hos mina föräldrar och kunna hänga med mina vänner varje dag.
 
 
Här badar jag helst:
Meeeedelhavet.
 
Hur länge ska du vara ledig?
6 veckor typ! Så lyrrigt.
 
Vad ser du mest framemot?
Hela nästa vecka! Málaga! Med mitt bästa crew. Att sitta på terassen efter en heldag i solen och sippa på ett glas vin. Att beställa tapas på någon liten restaurang och inte ens behöva ha med sig en tjockare tröja.
 
 
Vad kommer du köpa inför semestern?
Lite smågrejer man behöver. Ska in till stan och göra såna där halvtråkiga ärenden idag: body butter, bomullsrondeller, reseförpackningar etc. Annars är jag ganska så kittad!
 
Vad kommer du äta?
Jordgubbar, nektariner, skaldjur, färskpotatis, nybakt bröd från italienskt bageri, gelato, tapas, godis jag kommer äta allt och lite till för mat utomlands är livet!!!
 
Vad kommer du dricka?
Aperol Spritz, vittvin, cava, vatten, iste med persikosmak!
 
Vad kommer du ha på dig?
Klänningar, luftiga skjortor och sandaler.
 
 
Det här lyssnar jag på i sommar:
Sommarprat och poddar!
 
Favoritsommardoft:
Nyklippt gräs, hav, blöt asfalt <3<3<3
 
Hur kommer du att göra dig illa?
Klia upp myggbett säkert. 
 
 
Vad oroar du dig för?
Att jag ska bli sjuk och/eller inte komma ner i varv ordentligt. Annars så är jag rätt så avslappnad inför denna sommar. Har så mycket inplanerat så vet liksom att det kommer bli bra.
 
Hur kommer du att minnas din semester sen i september?
Som händelserik och fylld med kompishäng och energi. Som väldigt välbehövlig. 

SÖNDAGSMYSET

Närke välkomnade mig med sol och i söndags kväll åkte jag upp på stan för att carpa den.
 
Örebro visade sig från sin finaste sida. Så mysig liten stad detta. Femman är för övrigt min buss och vet inte hur många gånger jag måste åkt den. Bott i Adolfsberg hela mitt liv så åkte fram och tillbaka varje dag hela gymnasiet. 
 
Mötte upp denna darling, Arvid!
 
Calle!
 
Och Andreas! Mina tre bästisar forever and ever osv.
 
Vi drack öl och cider och svettades i 25-gradersvärme.
 

Sedan beställde vi in plocktallrik och njöt av ledighet. Andreas hade solsting, Arvid var bakis och jag och Calle post-jobbvecka-trötta så vi var inget starkt gäng. Sådana här lugna myskvällar behövs då.

Det var meget gott och vid niotiden tog jag bussen hem och somnade tidigt. Perfekt söndagskväll. Sommaren du har varit efterlängtad. 

STRIPES AND SLIP-IN:S

En fördel med att vara hemma är att jag och min syrra dubblar våra garderober. Vi har typ exakt samma stil + samma storlek (bortsett från att hon är typ ett huvud längre än vad jag är). Kul att det vi bråkade om konstant när vi var små nu bara är en win win. Har spanat på detta set från Monki länge men köpte det aldrig, så blev extra glad när Clara köpte det hehe. Slip-in:s från H&M förresten. 200 spänn bara, kap. Väskan köpte jag på Myrorna i typ sexan. Idag ska jag mysa med min mamma som också gått på semester. Ska övertala med henne in till stan för lite pre semestershopping och kaffe. 

RSS 2.0
})();