plåtad

Häromdagen frågade Jonas om inte han fick fota mig till hans portfolio som han håller på att bygga upp. Det fick han såklart! Han är så sjukt duktig och här är tre av bilderna som togs. Tycker den första är så ball. Mycket rolig söndagssyssla, kika in på hans flickr här vetja.

vietnamesiska summer rolls

Åt en himmelsk middag nyss - nämligen summer rolls! Har varit superpepp i flera månader på att testa att göra egna, och det var väldigt enkelt och gick snabbt att svänga ihop. 
 
Jag köpte rispapper på en asiatisk liten butik i stan här i Örebro för femton kronor och sen tog jag allt jag hade hemma som kunde passa till. I dessa har jag avokado, äpple, cashewnötter, koriander, morötter, gurka, sockerärtor och rödlök. Det är bara att blöta rispappret, lägga i allt en vill ha i och sedan vika ihop, lite som en taco. 
 
Sen gjorde jag en jordnötsdipp utifrån Floras recept. Så jäkla gott, dessutom veganskt vilket är toppen ju. 

outfitbomb

God förmiddag! Hoppas ni mår bra. Prick nu ligger jag som en strandad säl i soffan pga brutal himla träningsvärk. Igårkväll var vi ett gäng som styrde upp en streetbasketmatch, det var så jäkla roligt att få spela igen men det känns i låren och rumpan idag, det var en kamp att ta sig ur sängen imorse. Jag som trodde att det inte skulle vara så jobbigt eftersom jag spelat i tolv år innan. Men tji fick jag. 
 
För tillfället så känner jag mig ganska inspo-lös, en av mina bästa grejer då är att scrolla igenom pinterest för att hitta nya idéer, men också att kolla igenom sitt egna arkiv för att se vad en har att matcha med och kunna komponera ihop nya outfits och sånt ni vet. Här kommer en drös gamla bilder från arkivet: 
 
Jacka - H&M. Byxor & tröja - Weekday. Skor - KMB.
 
 T-shirt & tygkasse - Weekday. Kjol - American Apparel. Skor - KMB.
 
 Tröja från Weekday & byxor från Monki.
 
 Tröja - Monki. Byxor (egentligen en byxdress) - Zara. 
 
 Linne - American Apparel. Byxor - Weekday. Skor - Vagabond. Solglasögon - H&M.
 
 Jacka - COS. Tröja & krage - Topshop. Skor - Dr. Martens. 
 
 T-shirt från Weekday & Byxor med bootcut från Monki.
 
 Jeans & T-shirt från Monki. 
 
 Jeans - Dr. Denim. T-shirt - Monki. Skor - KMB & väskan är second hand. 
 
Slut på arkivbomb!

RSS 2.0
})();