SÖNDAG I AMSTERDAM - BRUNCH OCH BANKSY EXHIBITION


Igår vid lunchtid tog vi vagnen in till stan och åkte till den mysigaste lilla gatan precis vid kanalen. Denna gata ligger en tvärgata in från centrums stora shoppingstråk packat med turister. Så himla fint att det känns som att en entrar en helt ny stadsdel fast det bara är några meter emellan.
 
Gick förbi massa mysiga caféer.
 
Och kanalen. Det är verkligen drömfint här, måste tillbaka hit.
 
Diana hade bokat bord på ett brunchställe, Lottis! Gulligt namn.
 
Stället fick 5/5 i instavänlighet lol.
 
Åt en svingo avo-toast med pocherade ägg och drack grapejuice till, nom.
 
<3
 
När vi mättat våra magar gick vi mot vår nästa destination, Banksy exhibition! Var SÅ pepp pga älskar Banksys samhällskritiska konst. Det var fantastiskt bra och här strosade vi och kollade på utställningen ett par timmar. En kände sig lite mer upplyst när en gick därifrån.
 
Sedan strosade vi runt på stan i ett par timmar! Jag såg ut såhär med kappa (ny!) och väska från Weekday och loafers från KMB.
 
Vid fyratiden var vi hungriga igen och mellanlandade för uteserveringsfika innan vi åkte hem igen. Så himla fin sista dag i en ny favoritstad. Nu sitter jag på flygplatsen och ska snart boarda planet hemåt, har en döstressig vecka framför mig med två himla hemtentor och ett viktigt telefonmöte. Men kommer leva på Amsterdamveckan länge så känner mig väldigt tillfreds ändå! Plus att jag åker till Örebro imorgon för att spendera höstlovsveckan (perks of jobba på förskola) hemma hos min familj som jag saknar så.

SÖNDAGSUPDATE

Från en dag när jag kände mig betydligt fräschare än vad jag gör efter den här helgen, hehe.
 
Godmorgon och glad söndag sugarhuns. Hoppas er helg har varit och är fin! Det har min verkligen varit. I fredags tog vi tåget till Rotterdam där vi mötte upp Dianas bror Sari + vänner för en helkväll ute. Vi började med pastamiddag på Jamies Italian (dog pga gott) och sedan drog vi vidare på barrunda och dans på klubb. Drack margaritas och dansade konstant till klockan 05. Så himla olikt mig att dansa mig svettig, men gud vad roligt det är ibland. Igår mådde vi som vi förtjänade kan en säga, och vi gjorde inte så mycket mer för världen än att äta pizza framför Så mycket bättre och Idol på play-tv. Idag ska vi ta igen gårdagens inaktivitet med brunch och Banksy exhibition. Peppen! På måndag flyger jag hem igen, och är rätt internetbegränsad fram tills dess. Så om inte tidigare så hörs vi då. Ha en finfin söndag.

RSS 2.0
})();