ETT FOTO I TIMMEN LIVE

När Sandra gjorde ett blogginlägg där hon dokumenterade sin dag i realtid ville jag härma på en gång. Så rolig grej och roligt att leva i presens på bloggen för en liten stund ju. Häng med mig på min fredag vetja! Vet inte om den kommer bli jätterolig men hoppas osv! Jag kommer alltså (göra mitt bästa) att upptatera det här inlägget en gång i timmen under dagen. Let's go!

07.00: Klockan ringde för en halvtimme sedan men jag låg och drog mig bredvid en varm och gosig sovandes kille en stund. Nu har jag tagit mig upp för frukost och äter morotsbröd. Till skillnad från en normal human being så ääälskar jag att gå upp när det är mörkt. Tycker inte alls det är jobbigt utan snarare bara mysigt. Nu ska jag titta på Nyhetsmorgon och läsa bloggar.
 
08.00: Just nu betar jag av lite HTML och CSS i Cloud9. Det känns verkligen som att detta är det enda jag gör. Det har fått en såå stor plats i mitt liv på en så kort tid. Visste inte ens hur en öppnade ett dokument för tre veckor sedan och nu sitter jag och känner mig som en äkta hacker lol. Drömde på riktigt en svettig himla mardröm om att jag lagt alla ul-element fel och vaknade i panik, haha. Nu ska jag fortsätta en stund till innan jag packar det sista inför tågresa.   
 
09.00: Påklädd och redo för att åka in till Centralstationen. Byxor från H&M och skjorta från Weekday. Hörs från tåget!
 
10.00: Hej från SJ Regionaltåg. Undrar hur många vändor jag åkt denna sträcka, minst 50 iallafall. Jag avundas Simons macka och ska börja ta tag i plugget igen. Vill bli klar fort så jag kan ta helg med Fredagspodden, Alex och Sigge samt Under Huden. Alla mina bästa poddar släpps på fredagar ni vet. 

11.00: Dricker smoothie! Lyssnar på Fredagspodden! Skiter i plugget!
 
12.00: Fortfarande på tåget. Lyssnar fortfarande på podd. Nu har vi precis passerat Laxå dvs vi är i Närke! God bless. Nästa update är vi hemma i Örebro, såå peppad på att krama om min syrra ni anar inte! 
 
13.00: Är hemma! Landar såklart här där jag mötte upp min mamma. Bästa mamma <3 
 
 14.00: Ett lite försenat hej! Går en vända på stan och förbi Systembolaget inför kvällens festligheter samt fönstershoppar lite.
 
16.00: Äntligen hemma! Åh nu ska jag landa och bara VARA. Ska ta mig ett glas vin med min familj och äta charkisar snart. 
 
17.00: Nu är det helg hörrni! Såhär härligt har pappa, jag, Simon och mamma det just nu. 

SNART HELG SNART SNART

 
Två recept jag vill prova i helgen ↑. Godmorgon på er! Jag räknar timmarna till helg pga imorgon åker jag och S äntligen äntligen äntligen hem till Närke över helgen. Inte varit hemma på 1,5 månad vilket är jättelänge för att vara mig. Är så peppad på att fredagshandla med mamma på Ica Maxi, äta pappas goda mat, hänga med min syster, Calle och Arvid, fira Lisa och är till och med taggad på att dansa på Satin. Då vet en att det var längesedan en var hemma lol. Eftersom många av mina vänner här i Gbg är så himla utspridda denna termin så känns det liksom extra tryggt att få komma hem en stund. Men innan hemfärd imorgon väntar en heldags plugg på uni med några klasskompisar. Tur för mig att det är några fler från Göteborg som läser samma distanskurs. 

REBLOG RECIPE


Eftersom jag inte gör något annat än pluggar just nu så har jag inte så mycket roligt att komma med. Så är livet ibland! Därför langar jag fram ett gammalt recept ur arkivet som jag tycker att du borde baka om du får tid över i veckan pga världens godaste. Bananbröd med jordnötssmör, blåbär och choklad! Behöver jag ens säga mer? 


➝  4 mogna bananer
➝  4 ägg
➝  3 msk kokosolja
➝  1 dl jordnötssmör
➝  1,5-2 dl kokosmjöl
➝  2 tsk bakpulver
➝  1 tsk flingsalt
➝  1,5 dl hackade valnötter
➝  1 dl blåbär 
➝  Valfria frön
➝  Lite smält mörk choklad
 
Sätt ugnen på 200 grader. Mixa sedan bananerna och äggen till en fluffig smet och häll sedan i smält kokosolja och jordnötssmöret. Blanda ordentligt. Rör ihop de torra ingredienserna i en separat bunke innan du vänder ner det i smeten. Rör sist försiktigt ner valnötterna och blåbären. 
 
Lägg sedan över smeten i en brödform klädd i bakplåtspapper och toppa med frön du gillar. Jag tog pumpa- och solroskärnor pga hade det hemma. Grädda brödet i ca 40-45 minuter.
 
Ringla till sist över lite smält choklad och toppa med havssalt. 

RSS 2.0
})();