FREDAG LÖRDAG SÖNDAG

Har haft en så himla drömmig helg med Clara + vänner. Så skönt att släppa all vardag och bara skratta, äta och dricka gott samt hänga med min soulie. Sitter just nu i skolan och väntar på att Anders ska dyka upp för korrläsning av vårt strategidokument så tiden är knapp som ni förstår. Här är lite blandade snapshots från min telefon från helgen så länge: 
Nu går jag in i den härliga ~slutspurten~, så kommer nog att bo på uni hela veckan. Men på fredag är jag faktiskt en halv kommunikatör och har två månaders lov framför mig! Ganska så otroligt sjukt vad tiden går snabbt. Puss honungskakor.

FRIYAY


Baby hair on fleek....Hej och glad fredag! Äntligen! Idag ser jag ut såhär och är fett ledig, så skööönt. Ska få lite grejer gjort som att städa toan och vika tvätt, men mest bara lyssna poddar, gå på promenad och äta upp chokladen i kylen (marabous salta mandlar är förpackad kärlek på riktigt). Vid 18-tiden åker jag ner (upp? åt sidan? mvh Hisingen-bo utan koll) till centralstationen och möter upp min bästa vän! Min syster!!! Så mycket utropstecken i detta inlägg!!!!
 
Tisha - Weekday / jeans - Monki / Vans

PÅ VÄGGEN

När mamma var här i förra veckan gick vi igenom ca alla små affärer i Haga. Har typ aldrig gjort det innan? Mest bara strosat på gågatan, ätit lunch på Deli och fikat på Kringlan. I en liten krimskramsbod fanns det iallafall sjukt mycket billiga posters med olika tryck och i olika storlekar. Köpte denna fina med grankvistar på. 


Det är för övrigt ett väldigt bra tips att leta i små skrymslen för att hitta liite mer "egna" detaljer till sitt rum/hem för att sätta en mer personlig prägel på det. Tyckte den passade mig och mitt lilla hem, nu behöver jag bara kirra en ram. Men det får bli till hösten pga flyttar ju ut över sommaren om typ en och en halv vecka (!). 

RSS 2.0
})();