i vår andrahands

Lite titt som tätt får jag frågan om jag inte kan visa hur jag bor. Har dragit mig lite eftersom möblerna inte alls är i min stil. Men lägenheten i sig tycker jag är himla fin, den har potential som vi alltid säger. Nåja. Nu kommer en liten rundtur. Vi börjar med hallen:

Ytterdörren pryds av en gammal Way out West-affisch jag knyckt. Direkt till vänster trängs jackor, väskor och halsdukar.
 
 Mittemot dörren trängs ännu mer grejer. 
 
Min "lilla" skosamling. Man skulle kunna tro att det är fest här varje dag.
 
Sen kommer vi till köket! Det tycker jag om, så fint golv tycker jag.
 
Hyllor och diskplats. Det är himla praktiskt att det finns så bra plats till förvaring i form av höga skåp när en har typ 100 vinglas och tekoppar.
 
Stringhyllan som jag köpte på Designtorget precis när jag flyttade in.
 
Åsså en liten kylskåpscheck! Typ 90% frukost, vin och öl. 
 
Badrummet är pyttepyttepyttelitet, knappt två kvadrat. Så det är inte så mycket att hurra för. Även rätt ingrott och slitet med rör utanför väggarna och så. 
 
Här är min halva av badrumsskåpet!
 
Eftersom vi bara har en säng så sover vi där två veckor i taget var liksom. När den ena har sängen har den andre soffan. Just nu är det mina säng-veckor.
 
Och här är min roomie samt bästa vän i hela världen. Slut på lägenhetsvisning! Det kommer ändå bli lite sorgligt att flytta härifrån om en månad. Nu ska vi snart ha lite förfest här med ett knippe festfolk, ha en fin valborg hörrni <3

wining and dining

Ett gäng i klassen och jag har bestämt oss för att köra Halv åtta hos mig innan vi går på sommarlov. Tycker det är ett så himla roligt koncept. Den 11 maj är det jag som ska stå för kalaset så nu sitter jag frenetiskt och letar recept på pinterest. Om jag fick drömma och hade ekonomi till att göra prick vad som helst skulle jag kanske göra något sånt här:
 
Till förrätt skulle jag kunna tänka mig att göra någon slags light-version av sötpotatispommes och en avokadoröra med massor av chili, koriander och lime i. 
 

Till varmrätt skulle det bli skaldjurspasta för det är min absoluta favorit alla kategorier. Helst ska det vara hummer i också.
 

Och till sist efterrätten: salted-butter apple galette with maple whipped cream. Gråter vad gott detta låter, älskar efterrätter som är både salta och söta. 
 
Här är lille gänget. Älskar att vi som mediestudenter går all in på det estetiska. 

romwe

Länk: Byxor
Länk: T-shirt
Länk: Skor
Länk: Tröja
 
Tips tips! Romwe har en helt sjuk rea på hur mycket grejer som helst just nu. Byxorna kostar liksom bara 16 dollar. Ska nog klicka hem mig ett par, tyckte de var himla fina och är dessutom på jakt efter ett par tunna, vita kostymbyxor i en vidare modell. 

RSS 2.0
})();