söndagHalloj! Prick nu sitter jag och fyller på med energi efter ett svettigt gympass på Gustavsvik med min pappa. Det är ett badhus i Örebro och det är verkligen TROPISK värme därinne, fy tusan. Följde med honom på villkoret att vi skulle köpa smoothie och jordgubbar efter, hehe. 
 
Just nu njuter jag mest över att vara hemma, så knäppt att jag ska vara här i två månader känner jag. Ikväll ska mamma ha fest så jag har lovat att hjälpa till hela kvällen med mat och fix. Det är ju ändå mors dag och allt. Hoppas ni har en bra söndag och att ni är glada och mår bra, kram!

all white

 
 
 
Jag är så himla himla sugen på att måla parketten i min lägenhet vit, eller iallafall i hallen och vardagsrummet men att behålla träet i köket. Eftersom det inte är så stort (33 kvm för att vara på pricken) så tror jag att det skulle skapa en känsla av att det är större än vad det är. Plus att det blir väldigt mycket enklare att inreda snyggt med rustikt trä, en grå soffa, gröna växter och kanske en marockansk matta. Mmmhh. 
 
Hoppas ni får en fin lördag! Själv är jag på väg hem till Örebronx där Simon strax tar emot mig på stationen. Gosigos. 

pilot

Mitt i allt flyttstädande igår så hittade jag mitt andra par glasögon som bara legat och dammat i ett halvår. Det var Simon, mamma och pappa som övertalade mig att jag absolut skulle ha ett par i pilotmodell också. Jag har varit sjukt skeptisk och inte tyckt att jag kunnat klä upp dem riktigt, men det kanske är värt att försöka bli lite bättre på att nyttja dessa ändå. Vi får la se! 
 
Men trivs nog allra bäst i dessa ändå. 

RSS 2.0
})();