klairs paulas rodial

Triss i hudvård nu då! Skincity har sommarrea och tuberna och burkarna i mitt badrumsskåp började passande nog eka tomma. Hunnit testa lite grann! Jag tycker att det är svårt att göra en rimlig recension av produkter efter så kort tid, man måste liksom komma till sjätte sjunde dejten iallafall tycker jag. Men so far, gott intryck av samtliga. Jag har en oljig/kombinerad hy som är rätt tålig, kan braska på med mycket syror men får också lätt förstorade porer och finnar. Spf brukar alltså vara mardrömmen för min hy, men Paulas levererar som vanligt tycker jag. Haft en toner från samma serie som jag gillade mycket, så blev glad när jag såg att det fanns en dagcreme med spf 30 i. Väldigt lätt i konsistensen, skulle ej rekommendera till torrisar.
 
Klairs då! Blev blixtförälskad i Klairs när jag fick hem ett prov med deras CC cream, och när jag såg att det var 50% på märket samt behövde ett nytt serum kändes det ändå rimligt att testa. Hört lite blandat om det här! Mest bra, men att det typ är...lite mesigt? Jag vet inte än, men tycker mycket om det hittills. Skön konsistens som liksom stramar åt huden, men så fuktgivande känns det faktiskt inte. För mig funkar det nog toppen nu på sommaren när jag inte behöver lika mycket fukt.
 
Dragons Blood-masken från Rodial är däremot nog den största wow-produkten jag testat. Den är svindyr för en så pass liten tub (500 spänn för 50 ml), men lyckades knipa den för halva priset vilket man ändå måste kalla ett kap. Men alltså, herregud? Så bra? Använde den som sovmask och vaknade upp dagen efter med världens glow, återfuktad och med ett plumped face. Hyaloronsyran gjorde verkligen sitt. 10/10.

strawberry fields

Såhär såg jag ut en dag när jag inte orkade vara i solen utan svalkade mig i div provrum på stan. Provade då bla denna topp från COS som jag inte köpte men jag suktar. Någon måtta får det vara. Idag ska jag ta det lugnt, lapa sol, lyssna på poddar och dricka vin med Simon och Gustav. Tänk att första semesterveckan snart redan har gått?

tre nya

Jag har skaffat mig tillökning i garderoben i form av tre nya plagg (och ny hudvård men det tar jag i ett separat inlägg tänker jag). Efter att inte ha shoppat på flera månader så öppnades någon ventil i måndags. Stoppa mig. Är iallafall meget nöjd över mina nya svalkande plagg. Först ut är denna skjorta från Monki. Tunn och oversized och perfekt i trettio plus.
 
Näst ut på tur en puderrosa långklänning från Weekday. Köpte den på rea för 100 pix. Perfekt på gatorna i Cinque Terre tänker jag. Dit åker jag på tisdag och jag längtar.  
 
Och sist men inte minst denna dröm, också från Weekday. Såg den hängandes på en galge i måndags och tänkte "å nej". Två dagar senare gick jag tillbaka med bestämda steg och köpte den. Så fiiiiiin. Det var alles för nu. Idag kommer min lilla mormor från Örebro och hälsar på. Vi ska strosa i hennes gamla barndomskvarter på Kungsholmen och svalka oss i skuggan med något kallt att dricka. Min goaste lilla mormor.

RSS 2.0
})();