fråga mig!!!!

hörrni! imorgon bitti åker jag och simon till stockholm över helgen, vi ska hälsa på hans mamma och fira alti som fyller 20. så i helgen kommer det eka litt tomt här. tänkte att det vore passande att göra en ~frågestund~ under tiden. det är fler och fler som tittar in här varje dag vilket är så sjukt peppande och det vore ju askalas om det är något ni vill veta/se mer/se mindre av här. lite feedback liksom. så fråga om vettiga saker ovettiga saker katter hundar marsvin så samlar jag ihop det på söndag på ett ungefär! TRE KRAMAR!

quiz, pizza, vin och popcorn en onsdag

igår eftermiddag var vi hembjudna till anders på vin, chips, popcorn och häng. mycket trevligt! sen rörde vi oss vidare till terassbaren där det var quizkväll och pizza. 

vid åttatiden smet jag dock iväg för skulle träffa denna babe! frida. vi har typ världens knäppaste relation eftersom vi aldrig träffats innan men liksom följt varandras bloggar, instagram och twitter så länge jag kan minnas, typ i fem år. det första vi sa när vi sågs var SHIT DETTA ÄR SÅ SJUKT. 

vi hade så himla trevligt och kul. så bra grej att liksom känna att man känner någon innan man ens setts. en extraordinär onsdag alltså. 

28/1-2015

(skoltoaselfies never dies lol) idag ser jag ut såhär när jag blåser bort på stan. skulle egentligen haft föreläsning men fick reda på att den var inställd när jag redan kommit till skolan .___. så tröttsamt. men ikväll blir bättre för då ska jag dricka vin med frida! pepp. glad onsdag på er <3.

RSS 2.0
})();