MITT 2016 - JANUARI TILL JUNI

I januari verkade jag inte göra särskilt mycket. Drog igång en rätt så intensiv kurs i organisationskommunikation som tog väldigt mycket tid. Det enda jag egentligen kommer ihåg är att jag fick min matta levererad och att jag läste kurslitteratur. Men kantade såklart med ölhäng med klasskompisar på helgerna. Överlag en ganska så dålig månad, brukar inte tycka om januari särskilt mycket.
 
I februari skyddade jag mig mot kylan med stickade polotröjor och bodde tillsammans med Simon. Åkte hem till mamma och pappa en sväng för mysmiddag och rödvin. 
 
I mars pluggade jag himla mycket på olika caféer i Göteborg. Bland annat på Alkemisten och på Da Matteo med Tess och Jesper. Sedan fyllde jag 21 små år också, typ det enda roliga som händer i mars för mig hehe. Annars är ju detta en såndär månad som bara segar sig fram, en går ju liksom mest och väntar på att det ska bli riktig vår. Över påsken så var jag hemma och hängde med gamla gymnasiegänget som jag älskar så mycket.
 
Och i april så kom våren! Titta bara vad fina körsbärsblommorna var utanför campus. Jag köpte ohälsosamt många växter denna månad och lagade mycket grön mat, denna spenatsoppa tillexempel! Och hade vin- och tapaskväll med Anders, Jesper, Niklas och Simon.
 
I maj så var både min syrra och Anderas och mamma på besök i Göteborg, dvs en jättefin månad. Det blev även sommarvarmt i Göteborg en period så vi hade dagsfest i Slottsskogen och tacokväll på Emma och Niklas innergård. Hann även med lyxfrukostar ofc. Men mest av allt så hängde jag med Anders, Niklas och Jesper eftersom att vi skrev en stor kampanjplanering ihop i skolan. 
 
Juni var min absolut bästa månad 2016. Vi firade att kampanjplaneringen var klar genom att åka ut till Anders stuga på Tjörn och grilla korv med bröd, sedan tog jag mitt pick och pack och flyttade hem till Närke. Min syster tog studenten, Calle och Andreas hängde på min balkong var och varannan kväll, det var försommar och jag hade två månaders ledighet framför mig. 
 
Puh! Det första halvåret av 2016. Överlag ett väldigt fina 6 månader som utan tvekan var den bättre halvan. Nu ser jag framemot ett nytt år med roliga grejer som hägrar - jag ska ju till Stockholm i mars och bo där fram till sommaren. Dör av pepp faktiskt. Resten av året tar vi en annan dag tycker jag. Till sist vill jag bara önska ett gott nytt, att ni kan se tillbaka på ett fint år eller bara vara glada över att det kommer ett helt nytt imorgon. Hoppas ni firar in det precis som ni vill. <3

IPHONE SNAPS


Har ju ändå dokumenterat lite vad jag har haft för mig under de två veckorna jag var borta härifrån. Bland annat har jag slagit in julklappar, det är verkligen det mysigaste som finns tycker jag. Att ta upp ett helt bord med inslagningspapper och snören, lyssna på julmusik och dricka glögg mvh pysslarn. Sedan har det ju varit så himla snöigt och fint också, deppigt att det försvann lagom till julafton.

Under julen så är det ganska så hektiskt för min familj + släkt eftersom vi typ "jobbar" då. Mamma dirigerar och spelar orgel, min morbror spelar piano och resten av oss sjunger kör. I år satt jag dock på bänken tillsammans med morfar som behöver mycket hjälp just nu. Vi umgås nästan varje dag nu, han och jag. 


Ett par dagar innan julafton mötte jag upp Alti för ett glas vin och skitsnack på Paolos. Best girl in the world yas. 


Annandagen spenderades hemma hos Louise tillsammans med några av mina bästa personer. Andreas kom hem från Norge den kvällen så det var kramkalas. Mitt bästa tvillingpar tillsammans med Simon och Elsa såklart.


Dokumenterade snön mkt intensivt. Kolla bara vad fint det var på vägen till och från bussen en morgon. Vill alltid att december ska vara såhär fint. 


Har även umgåtts med Calle aka min bästa vän i hela himla världen typ varje dag. Alla borde ha en Calle i sitt liv. Det bästa med att vara hemma i Örebro är verkligen att jag har mina bästa människor här, det är så tryggt att bara kunna smsa "jag kommer till dig om 20" och så är det inte mer komplicerat än så. Ska carpa skiten ur mina best buds innan jag drar tillbaka till Gbg om ett par veckor.

Dvs njuta ihjäl mig av att bo under samma tak som min syster. 

TRETTIONDE DECEMBER

Lite fredagsinspiration med sådant jag tycker är fint. Har en dille på örhängen just nu, vill pryda mina öron med enkla, minimalistiska smycken. Så fint.
 
Näst sista dagen på 2016, hur fort har inte det här året gått? Lol säger det varje år men det här året har bara swishat förbi. Har svårt att sätta fingret på om jag tycker att det har varit ett bra år eller inte. Har varit på tre fantastiskt fina utlandsresor (Italien, Spanien och Amsterdam) och hade verkligen en superfin sommar, men har också varit så så sliten. Är mer än redo att säga hejdå till 2016 och göra 2017 mer peppigt. Ska försöka knåpa ihop en årssammanfattning här på bloggy inom kort. Nu ska jag dra sista pluggrycket för veckan och sedan ta helg och fira in det nya året med favoritpersoner imorgon.

RSS 2.0
})();