SOFT PINK / DAGENS
Dagens humör: Glad men stressad. Så kul att vara tillbaka på jobbet, men jag + kille letar lägenhet att hyra pronto så det tar upp ca all fritid. Stockholms bostadsmarknad är ett s-k-ä-m-t. 
 
Dagens planer: Ska alldeles strax ta tunnelbanan till kontoret där jag ska hänga hela dagen, sen hem och Blocket-surfa, svara på annonser och boka in eventuella visningar. Puh. 
 
Dagens borde: Träna, behöver verkligen den pausen mitt i all stress.
 
Dagens måste: Leta bostad, handla mat till lunchlådor, köpa tågbiljett till Örebro, ringa CSN, boka in en resa till Göteborg för tömning av lägenhet. Hör ni hur kul! Livin la vida loca!
 
Dagens tv-serie: Vänner, det enda jag kollar på just nu pga lugnar ner mig.
 
Dagens cravings: Milka fkn oreo. Köpte en sån gigantisk på flygplatsen i Bergamo och den är nu slut och jag är så ledsen och behöver en årsförbrukning. 
 
Dagens materiella vill-ha: En biljett till Popaganda! Det ska jag kirra i veckan.
 
Dagens mat: Åt nyss frukost i form av två knäckebröd med ost, grekisk yoghurt med honung, müsli och persikoskivor + ett glas vatten. I min lunchlåda har jag rester från middagen igår. Simons mamma hade gjort en supergod kycklinggryta med citron och dill. Så lyxigt och snällt att få rester mmm.
 
Dagens lycka: Kul jobb! Fantastisk pojkvän! Tanken på att allt kommer att falla på plats snart snart. 

SUNDAY BREAKFAST

Varför har jag aldrig gjort bananpannkakor med kakao i förut? Helgfrukost när den är som bäst. Två ägg + en banan + 1 msk kakao + salt. Jag toppade med hasselnötscreme, bananslantar och hallon. Kommer troligtvis äta detta varje dag nu. Puss.


SATURDAY

Igår mådde jag bättre yay. Rotade fram gamla jeans ur garderoben bl.a. Är sjukt dålig på att använda denim men det är ju väldigt fint. Dessa är från Monki i modellen Kimono som jag köpte en storlek för stora för att kunna klippa av dem en bit. Känns väldigt relaxed. Eftersom jag varit sjuk har kameran snällt legat och väntat i väskan. Men tänkte visa lite bestyr från telefonen!

Ätit mat mest. Stekt ägg + couscous + koriander. 

Moule frittes! Det godaste jag vet. Andreas kom över igår och vi åt middag i fyra timmar. 

Färsk tonfisk med zucchinibiffar. Gott gott gott. Min pappa är sjukt duktig på att laga mat tack pappa för att du är sjukt duktig på att laga mat.

Druckit eftermiddagsvin på Non Solo med Kristoffer. En pärla till vän.

Och hängt med Simon såklart. Så avis på att han är på Way out West och lever life med min bästis och min syrra atm. Vill ocksåå. Men ska umgås med Calle och Andreas idag så det är inte särskilt synd om mig alls. 


RSS 2.0
})();