enkelt

Dagens väldigt bekväma klädsel: vida byxor och tisha från Monki och loafers. Min standardklädsel när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Skönt, snyggt och enkelt tycker jag. 

vallgatan 12, växter och en tavelvägg

Igår åkte jag in till stan och sprang förbi det nya cafét/inredningsbutiken/klädbutiken på Vallgatan som precis öppnat. Tyckte det var så himla fint, älskar när det finns flera avdelningar, verkligen ett supertips om ni är i Göteborg. Gick och strosade där lite för länge och gick därifrån med en påse...
 
...som innehöll detta fina! Alltså har aldrig förstått hur exalterad en kan bli av att köpa växter, haha. Kanske är ett ålderstecken. Men den vänstra är iallafall en KAFFEPLANTA! Bara det liksom. 
 
De får stå i mitt köksfönster och vara fina. 

Och en annan grej som är in-process här är min tavelvägg som jag tänkt ska sitta ovanför min soffa. Jag hoppas och tror att det kommer bli väldigt fint. För längesedan köpte jag vinylramar (finns jättebilligt på Ikea) och har ramat in tre av mina favoritalbum från min vinylsamling: Bon Ivers självtitlade, Work av Shout Out Louds och In Our Nature av José Gonzalez. Den stora svarta tavlan med månar på är från Lagerhaus och resten är vykort jag ramat in. Väldigt bra tips för att spara pengar förresten!
 
Dessa till exempel kostar bara 15 pix på Designtorget. Plus att Jan Stenmark är brilliant. Längtar tills jag kan sätta upp detta på väggen.
 
Jag lovar att det kommer en riktig rundtur i lägenheten snart, men det är fortfarande ganska så o-färdigt. Det står flyttkartonger på golvet och jag väntar på att min soffa ska levereras och vågar liksom inte spika upp grejer på väggarna innan jag har fått den på plats ordentligt. Men snart så! Kram

min sommar i kvadratform

Imorgon börjar jag plugga igen och tycker att det ska bli väldigt skönt, jag är superpepp och är dessutom en rutinmänniska. Men den här sommaren har verkligen varit drömmig, trots att hela juli regnade bort. Jag har jobbat extra på ett jobb jag älskat, hängt med mina bästa vänner och framförallt fått vara med Simon hela tiden vilket har känts så lyxigt efter ett år med distans. Här kommer ett gäng med kvadrater från min sommar:
 
Hängt i Skytteparken innan öl på Bells + varit på weekend i Köpenhamn med min syster.
 
Jag har spenderat många timmar i minipoolen på vår baksida och ätit lyxfrukostar. 
 
Augusti var ju månaden då värmen bestämde sig för att stanna i mer än två dagar så då blev det mycket bad. Både i Vättern och i Lannakalket.
 
Hela juli spenderades på Josbaren, tur att jag hade mina favoritpeeps som stammisar. Kvällarna har ofta spenderats hos Andreas med vin + prosecco + bästisar.
 
Ätit allt som är gott och hängt med Diana på Fratelli.
 
Hade fyra fantastiska dagar med min lilla familj i Italien. 
 
Och ej att förglömma sommarens höjdpunkt Way Out West såklart. Hejdå sommaren 2015 du var fin. 

RSS 2.0
})();