lemonade

(null)
När vi kom hem igårkväll hängde en liten go påse på dörren. En påse sommar från Twilfit och Ibeyo Studio. Denna ska jag glassa runt i vid klipporna i Cinque Terre om en månad. Längtar ännu mer nu.  

juni

Min kamera används sällan till något annat än jobbrelaterade grejer nu för tiden. Fotar utskick och event men mer och mer sällan vad som händer däremellan. Och det är ju en del ändå. Ska bli bättre i sommar. Ser alla fina vardagsbilder på bloggar jag läser och det liksom kryper i fingrarna. Vill också. Här är i alla fall delar av juni som fångats genom min mobil!
 
Jag och Simon flyttade ju in och firade med pizza som sig bör. Nu bor vi 7 minuters promenad från mitt favoritpizzaställe Bananas.
 
Deras pizzor är meget goda. Jag åt en Stenhusegård med svecia, buffelmozzarella, sparris och citron. Simon åt en Diavola.
 
Jag har druckit aperol i min nya somriga kjol.
 
Första helgen i juni så överraskade jag Simon med en staycation i försenad födelsedagspresent. Lyx att bo på hotell en natt med extra sen utcheckning.
 
Men det var också en annan överraskning! När Simon trodde att vi skulle gå ut och äta satt alla hans närmsta kompisar i hotellbaren. Jag hade styrt dit ett Närkegäng och ett Stockholmsgäng. Älskar att överraska.
 
Dagen efter åt vi hotellfrukost och sedan åkte vi tillbaka hem till Gärdet. Det var en finfinfin helg.
 
Har druckit rosé på Gretas med Lisa en tisdag. Lyx att bo i samma stad igen! 
 
Och när Simon åkte iväg på semester kom hon och käkade middag på vår nya balle!
 
Champinjonpasta med sparris mmmm.
 
Har också varit på studentfirande med dessa hunkz.
 
Ätit frukost till lunch på Pom och Flora. Kan leva på deras bananbröd med jordnötssmör.
 
Hängt hemma hos Simons mamma. Får alltid sån myzfeeling när jag är där. Man får alltid en drink i handen och får aldrig vara med och hjälpa till med maten. Så glad över att jag får vara med i en så fin och varm familj som de är. 
 
En söndag när det var högsommarvärme fick jag och Diana följa med Lisa ut till hennes sommarhus på Vindö. Det var en så idyllisk dag. Lagade lunch ihop, åt nektariner och jordgubbar, hade för lite vatten med oss, tog första doppet i havet och solade på klipporna. Vill ha exakt den dagen igen.
 
Hängt med min syrra. Så bra vacker smart klok. Vore inte mycket utan henne.
 
Inte utan denna person heller förresten, Andreas! Vi tog ett kvällsglas på Ingeborgs.
 
Och så har jag sett ut lite såhär. 

midsommar

Denna pizza är min nya och enda midsommartradition. Gjorde den förra året också och den är himmel. En botten med creme fraiche och västerbottenost som man gräddar och sedan toppar med rom, gräddfil, rödlök och gräslök. Dagen var lugn och skön. Vi var alla bakfulla på känslor från dagen innan så vi struntade i alla traditioner och drack fin champagne istället. Hann krama på både Arvid och Calle, tur det. 
 
Idag glider jag omkring hemma hos mamma och pappa, låtsas engagera mig i fotboll och nallar Marabou ur kylskåpet (har ni smakat Japp Peanut Caramel eller den är sinnessjuk).

RSS 2.0
})();