LUSSE


Igår fick jag ett ryck och bakade ett berg med lussekatter. Ca det godaste som finns.


Mitt trix som gör dem till världens kanske godaste är att byta ut vanlig kesella mot vaniljkesella. Plus 3 kuvert saffran istället för 2.
 
 


Kommentarer
Postat av: Klara

Saffran är det godaste jag vet ungefär, mmm. Lussebullar med vaniljkesella låter som en supersmarrig variant!

Svar: det är ju verkligen en gåva sänd från ovan. det är det verkligen, prova vetja! :)
ellenspangberg.blogg.se

2015-12-05 @ 10:04:17
URL: http://klaraamandas.blogg.se
Postat av: Daniella 🌙

åhh, ska testa med vaniljkesella!

Svar: jaa det gör du rätt i!
ellenspangberg.blogg.se

2015-12-05 @ 12:21:31
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Fanny

Åhhh ser gottigt ut. Lussekatter forever.

Svar: det blev himmelskt! word!
ellenspangberg.blogg.se

2015-12-05 @ 13:14:25
URL: http://fannyblingman.blogg.se
Postat av: anna

åh asså gud va gott att ha i vaniljkesella! måste provas!

Svar: ja verkligen supergott är det, du måste prova!! :)
ellenspangberg.blogg.se

2015-12-05 @ 15:37:09
URL: http://whiskeysour.blogg.se
Postat av: Jennifer

Åh kan du inte skriva ut receptet? Eller kör du "vanligt" lussebullsrecept och lägger till vaniljkesella? :)

Svar: jag utgick från http://www.ica.se/recept/lussebullar-med-kvarg-4404/ och bytte bara ut den vanliga kesellan mot vanilj + hade i 0,5 gram saffran extra. blev hur gott som helst! kram! :)
ellenspangberg.blogg.se

2015-12-06 @ 14:25:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
})();