i vår andrahands

Lite titt som tätt får jag frågan om jag inte kan visa hur jag bor. Har dragit mig lite eftersom möblerna inte alls är i min stil. Men lägenheten i sig tycker jag är himla fin, den har potential som vi alltid säger. Nåja. Nu kommer en liten rundtur. Vi börjar med hallen:

Ytterdörren pryds av en gammal Way out West-affisch jag knyckt. Direkt till vänster trängs jackor, väskor och halsdukar.
 
 Mittemot dörren trängs ännu mer grejer. 
 
Min "lilla" skosamling. Man skulle kunna tro att det är fest här varje dag.
 
Sen kommer vi till köket! Det tycker jag om, så fint golv tycker jag.
 
Hyllor och diskplats. Det är himla praktiskt att det finns så bra plats till förvaring i form av höga skåp när en har typ 100 vinglas och tekoppar.
 
Stringhyllan som jag köpte på Designtorget precis när jag flyttade in.
 
Åsså en liten kylskåpscheck! Typ 90% frukost, vin och öl. 
 
Badrummet är pyttepyttepyttelitet, knappt två kvadrat. Så det är inte så mycket att hurra för. Även rätt ingrott och slitet med rör utanför väggarna och så. 
 
Här är min halva av badrumsskåpet!
 
Eftersom vi bara har en säng så sover vi där två veckor i taget var liksom. När den ena har sängen har den andre soffan. Just nu är det mina säng-veckor.
 
Och här är min roomie samt bästa vän i hela världen. Slut på lägenhetsvisning! Det kommer ändå bli lite sorgligt att flytta härifrån om en månad. Nu ska vi snart ha lite förfest här med ett knippe festfolk, ha en fin valborg hörrni <3

RSS 2.0
})();