ETT FOTO I TIMMEN LIVE

När Sandra gjorde ett blogginlägg där hon dokumenterade sin dag i realtid ville jag härma på en gång. Så rolig grej och roligt att leva i presens på bloggen för en liten stund ju. Häng med mig på min fredag vetja! Vet inte om den kommer bli jätterolig men hoppas osv! Jag kommer alltså (göra mitt bästa) att upptatera det här inlägget en gång i timmen under dagen. Let's go!

07.00: Klockan ringde för en halvtimme sedan men jag låg och drog mig bredvid en varm och gosig sovandes kille en stund. Nu har jag tagit mig upp för frukost och äter morotsbröd. Till skillnad från en normal human being så ääälskar jag att gå upp när det är mörkt. Tycker inte alls det är jobbigt utan snarare bara mysigt. Nu ska jag titta på Nyhetsmorgon och läsa bloggar.
 
08.00: Just nu betar jag av lite HTML och CSS i Cloud9. Det känns verkligen som att detta är det enda jag gör. Det har fått en såå stor plats i mitt liv på en så kort tid. Visste inte ens hur en öppnade ett dokument för tre veckor sedan och nu sitter jag och känner mig som en äkta hacker lol. Drömde på riktigt en svettig himla mardröm om att jag lagt alla ul-element fel och vaknade i panik, haha. Nu ska jag fortsätta en stund till innan jag packar det sista inför tågresa.   
 
09.00: Påklädd och redo för att åka in till Centralstationen. Byxor från H&M och skjorta från Weekday. Hörs från tåget!
 
10.00: Hej från SJ Regionaltåg. Undrar hur många vändor jag åkt denna sträcka, minst 50 iallafall. Jag avundas Simons macka och ska börja ta tag i plugget igen. Vill bli klar fort så jag kan ta helg med Fredagspodden, Alex och Sigge samt Under Huden. Alla mina bästa poddar släpps på fredagar ni vet. 

11.00: Dricker smoothie! Lyssnar på Fredagspodden! Skiter i plugget!
 
12.00: Fortfarande på tåget. Lyssnar fortfarande på podd. Nu har vi precis passerat Laxå dvs vi är i Närke! God bless. Nästa update är vi hemma i Örebro, såå peppad på att krama om min syrra ni anar inte! 
 
13.00: Är hemma! Landar såklart här där jag mötte upp min mamma. Bästa mamma <3 
 
 14.00: Ett lite försenat hej! Går en vända på stan och förbi Systembolaget inför kvällens festligheter samt fönstershoppar lite.
 
16.00: Äntligen hemma! Åh nu ska jag landa och bara VARA. Ska ta mig ett glas vin med min familj och äta charkisar snart. 
 
17.00: Nu är det helg hörrni! Såhär härligt har pappa, jag, Simon och mamma det just nu. 

RSS 2.0
})();