klairs paulas rodial

Triss i hudvård nu då! Skincity har sommarrea och tuberna och burkarna i mitt badrumsskåp började passande nog eka tomma. Hunnit testa lite grann! Jag tycker att det är svårt att göra en rimlig recension av produkter efter så kort tid, man måste liksom komma till sjätte sjunde dejten iallafall tycker jag. Men so far, gott intryck av samtliga. Jag har en oljig/kombinerad hy som är rätt tålig, kan braska på med mycket syror men får också lätt förstorade porer och finnar. Spf brukar alltså vara mardrömmen för min hy, men Paulas levererar som vanligt tycker jag. Haft en toner från samma serie som jag gillade mycket, så blev glad när jag såg att det fanns en dagcreme med spf 30 i. Väldigt lätt i konsistensen, skulle ej rekommendera till torrisar.
 
Klairs då! Blev blixtförälskad i Klairs när jag fick hem ett prov med deras CC cream, och när jag såg att det var 50% på märket samt behövde ett nytt serum kändes det ändå rimligt att testa. Hört lite blandat om det här! Mest bra, men att det typ är...lite mesigt? Jag vet inte än, men tycker mycket om det hittills. Skön konsistens som liksom stramar åt huden, men så fuktgivande känns det faktiskt inte. För mig funkar det nog toppen nu på sommaren när jag inte behöver lika mycket fukt.
 
Dragons Blood-masken från Rodial är däremot nog den största wow-produkten jag testat. Den är svindyr för en så pass liten tub (500 spänn för 50 ml), men lyckades knipa den för halva priset vilket man ändå måste kalla ett kap. Men alltså, herregud? Så bra? Använde den som sovmask och vaknade upp dagen efter med världens glow, återfuktad och med ett plumped face. Hyaloronsyran gjorde verkligen sitt. 10/10.

RSS 2.0
})();