LONG TIME NO SEE

De senaste veckorna har jag jobbat jobbat jobbat. Har verkligen inte gjort något annat. Ätit och sovit då såklart. Och en sak till! Pajat min telefon! Men har en ny nu men det räddar ju inte mina 2000 bilder som är long gone. Jag gråter fortfarande lite blod. Nu har jag lärt mig av mitt misstag och har köpt till asmånga gig på iCloud.
 
Nästan alla bilder från Spanien är borta, förutom ett par stycken som jag hann lägga upp för att jag -tänkte blogga-. Hehe. Det var iallafall fint. Så himla.
 
Grej jag också gjort: beundrat mina nya fina skor. 
 
Jobbat med bla. detta! Meget roligt är det. 
 
Och ätit brunch. För äta bör man annars dör man etc.
 
Jag har varit så himla van att blogga utifrån premissen att jag har fria dagar. När man pluggar styr man ju mycket själv liksom. Nu är jag på kontor dygnets typ snart alla ljusa timmar vilket skapar ganska usla förutsättningar för nice content i längden. Inte så kul för er att läsa om att man sitter på samma stol varje dag. Jag tror jag måste hitta en större kravlöshet i bloggen och sluta hålla på med ett allt eller inget-tjafs. Vi får se hur det går :))) Kramis. 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilka härliga bilder!!

2017-11-01 @ 18:19:22
URL: http://nouw.com/lindsgard
Postat av: VICTORIA

Mysiga bilder :)

2017-11-06 @ 20:03:52
URL: http://nouw.com/victorianielsen
Postat av: Hanna

super fin blogg!<3 jag kanske ska byta bloggportal och kanske byter hit till blogg.se, men jag undrar hur bra är denna portal tycker du? Är det värt att byta osv? hoppas du får en fin dag<3 kram

2017-11-16 @ 14:17:26
URL: http://nouw.com/hannalundqviist
Postat av: Moa

SÅ härliga bilder! Missa inte min adventskalender-giveaway i bloggen, Kram!

2017-12-03 @ 00:10:50
URL: http://moaalm.itgirls.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
})();