EN GANSKA SÅ SVAG COMEBACK

 
Det senaste halvåret har jag och konceptet bloggande haft en knackig relation. Lite som ett av-och-på-förhållande utan stabilitet. Gjorde ett desperat försök att kicka igång min inspiration genom att byta portal, men det var lite som att fly sin hemstad och inse att allt som faktiskt är fint inte automatiskt följer med och man börjar längta hem lite fortare än vad man borde. Metaforernas mamma jag blev nu då. Summa summarum så är ju detta mitt hem i cyberspace och nu får det förbli så om inget världsomvälvande i mitt inte så spännande liv skulle hända.
 
Jag tog en, egentligen ofrivillig, paus från bloggandet för att komma in i åtta till sjutton-livet i och med min praktik. Ny stad, nya människor, nya krav, nytt allt och jag var helt slut halva våren. Bloggen glömdes liksom bort mitt i allt det nya. Har haft en sjukt rolig och intensiv tid och lärt mig gilla Stockholm. Känner mig nästan lite som en ny version av mig själv? Det känns som att jag faktiskt vuxit lite som person under den här våren. Praktiken (på PR-byrå) har gått bra och jag är numera projektanställd i ett par veckor framöver. Fett att få tjäna pengar på något jag tycker är skitroligt att hålla på med. Dessutom ett väldigt fint kvitto på att jag faktiskt gjort bra saker under våren. Spännande att vara en PR-lady for real nu, iallafall för en liten stund.
 
Är dessutom väldigt himla aspepp att få knåpa ihop blogginlägg om allt jag hittar på i sommar! Finns det inte på bloggen har det inte hänt! Lol skoja men det är i min värld lite sant för minnena blir iallafall starkare och går att spola tillbaka till. Det här kanske är en smygstart, kanske inte. Jag hoppas att några fortfarande följer mig på Bloglovin men köper ifall ni har tröttnat på mitt jojo-bloggande. Men! Jag kanske överraskar. Eller inte. Men I will try. Puss och kram från er inte så trogna E. 
 
 


Kommentarer
Postat av: Ellen

åh! jag förstår precis, jag har också gjort ett par vändor fram och tillbaka för att hitta rätt. hur som helst! jag ser fram emot at följa din sommar med allt vad det innebär!

Svar: Det är ju en liten djungel bloggvärlden ändå. Kram fino<3
ellenspangberg.blogg.se

2017-06-06 @ 21:02:51
URL: http://ellenlindberg.se
Postat av: Emilia

Jaa åh! Har varit inne så många gånger på din blogg på Nouw och längtat efter ett nytt inlägg, men är så glad att jag kikade in här ikväll och fick se detta!

Kram från en trogen läsare!

Svar: Men åh vad GLAD jag blir. Tack fina fina du för att du läser! <3
ellenspangberg.blogg.se

2017-06-07 @ 23:08:41
URL: http://eewmiliaa.blogg.se
Postat av: Anonym

ååh! kul!! är också jätteny i stockholm så kan du inte snälla göra ett inlägg dedikerat till stockholm fast för rookies som mig

puss

Svar: will do! puss
ellenspangberg.blogg.se

2017-06-09 @ 17:15:49
Postat av: Sandra Leone

Har väntat på det här inlägget! Ser framemot att få hänga är i sommar.

2017-06-12 @ 17:48:37
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: Sandra Leone

Har väntat på det här inlägget! Ser framemot att få hänga är i sommar.

Svar: <3
ellenspangberg.blogg.se

2017-06-12 @ 17:48:37
URL: http://lingers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
})();