LATELY FROM MY PHONE

Tänkte att det kanske kunde vara kul att kika på lite bilder som ligger och dammar i min telefon. Sånt som inte hamnat på instagram eller bloggen ni vet. Tror att jag snittar ca 50 bilder om dagen och kämpar ständigt med minnet fullt och "kan inte ta bild hantera ditt lagringsutrymme i inställningar". En extern hårdisk behöver man ju inte omycket. 


Två från Köpenhamn. Simon i kaffepaus och inspiration i en möbelbutik. Dansk design är det vackraste.


Blev bjuden på hämtmatsmiddag av Simons pappa i Malmö. Pizza, caprese och sushi.


Málagagänget. Bästa.


Okej den här har jag ju faktiskt instagrammat så jag ljög. Softade i poolen efter en springtur. Sedan åt jag chips och drack bubbel i Lollos kolonilott en annan dag veckan innan!


Diana i Málaga lika fabulös som hon alltid är och en strandlunch.


Espresso, americano och cappuchino vid stranden och en oklar bild på mig inne på COS.


Mamma skickade de här bilderna till mig häromdagen, från när hon och pappa var 21 och 22 år. Som jag alltså! Från vänster: halva min morfar, min pappa med lite Joey i säsong 2-look, min morbror, vår familjevän Pelle och min lilla mamma. Andra bilden från vänster syns min mamma, min morbror, min mormor, morfar och pappa. Så vackra allihop.


Shoppingpaus i Köpenhamn och Arvid i kolonilotten.


En till strandlunch och Calle med ett sign att åka till Bolivia. Alla gator är hans i Spanien ni vet.


Pampig utsikt från 25:e våningen i Malmö och pose:igt par i hissen på väg till Ica Maxi för att köpa godis kl 21.30


Och till sist mina darlings Diddi och Lollo och Moa, jag och Maja på väg till Satin med x antal glas vin i kroppen. Mmm livet vad jag gillar dig just nu. 


Kommentarer
Postat av: Siri

Hejsan! Jag är en naturälskare som är nyinflyttad i Örebro och undrar om du har något tips på vart man kan hitta blåbär och svamp? Förstår att en del har sina hemliga blåbär/svampställen men skulle bli superglad då jag knappt ens vet var skogen ligger.. kramis

Svar: Hej! Hmm.. jag är ingen skogslover direkt så är inte så bra på detta! Men kring området Karlslund skulle jag kunna tänka mig att det finns bra skogar och dungar. Eller i Bondsätter nära där mina päron bor. Där vet jag att min pappa hittat mycket kantareller! Välkommen till Öris :)
ellenspangberg.blogg.se

2017-07-12 @ 22:43:28
Postat av: Siri

Tack så mycket ska absolut kika där. Kom på att jag skulle uppskatta/gilla ett inlägg (eller svara här om du ej har lust med ett inlägg) om favoritsaker i Örebro, affärer, var man äter bäst frukost/brunch, bästa springrunda, vart man går ut, favoritställen att äta lunch/middag på, saker att göra osv :) Skulle verkligen uppskatta det även om jag gillar att uppforska lite själv så är ju tips alltid bra. Kram på dig denna soliga dag

2017-07-13 @ 13:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
})();