MITT 2016 - JULI TILL SEPTEMBER


Godmorgon! Här kommer en till liten del av mitt 2016! Juli var en superfin månad för mig pga gjorde en himla massa grejer och var helt ledig. Jag, Simon, Arvid och Calle åkte till Stockholm en helg b.la.

Och var även med min lilla familj i Stockholm över en dag för att gå på Coldplays spelning. Akward famlily photo. 
 
Jag såg ut lite såhär! Halva juli hade jag dock problem med min mage, vilket senare visade sig vara magkatarr. Är verkligen en typisk sån som blir sjuk efter en stressig period. 
 
Efter några veckor med medicin blev det mycket bättre och lagom till Italien var jag nästan på benen igen. Himla tur eftersom italiensk mat är meningen med livet ca. I slutet av månaden åkte vi hit och hade de två finaste veckorna. De första dagarna spenderade vi i Pisa och åt pasta och pizza i mysiga gränder och gömda restauranger. 
 
Och augusti inleddes på Sardinien med riktig svettavärme och dagar på stranden. Mitt bästa ställe on the jorden. 
 
Avslutade semestern med ett dygn i Bergamo, som är en så så så fin stad. 
 
När jag var hemma igen så nalkades det födelsedagsfest för Andreas och Louise! Jag och kille gav bort ett kit med mojitoingredienser. Hade en superfin kväll med alla mina bästa personer.
 
Och en annan augustikväll var det kräftskiva hemma hos Diana. Carpade skiten ur den sista tiden samlade, hon flyttade ju till Amsterdam kort därpå. 
 

Jag såg ut såhär en dag när vädret inte riktigt visste om det var sommar eller höst.


 
 

En av de finaste kvällarna i augusti var min mammas 50-årsfest! Hon och pappa hade styrt världens kalas med livemusik och bubbledogs (korv med bröd och bubbel lol). Kalasade hela natten med Arvid, Calle, Simon och Andreas som såklart var med. 


I slutet av augusti åkte jag tillbaka till Stockholm en sväng för att umgås med Simon. Åt denna drömmiga lunch på FLFL.

Och månaden avslutades med att jag flyttade tillbaka till Göteborg och spenderade hela dagen med pappa som hjälpte till med tillbakaflytten. Vi åt lyxig middag på Levantine och hade det allmänt härligt. Sen var den fina fina månaden slut och plugget började igen.
 

September började med brittsommar i Göteborg. Utomhusfikade med denna fantastiska person som jag saknar ihjäl. 


Såg oftast ut lite såhär. 


Min mamma kom och hälsade på! Vi gick mest på stan, hade vinlunch och fikade. Bästa bästa mamma.


Även Andreas och Calle hälsade på mig den här månaden. Vad vore jag utan dem? En ledsen liten blöt pöl typ.


Och Simons mamma och sambo var här! Detta var alltså september? Ser ni vädret eller? Rena rama högsommaren. Vi tog en dagstripp till Särö och hängde på klipporna. Och åt middag på Tacos & Tequila. 

Det finaste med att vara tillbaka i Göteborg var ju ändå mitt klassgäng! Jag, Anders, Niklas och Jesper möttes upp på Burgersson en kväll för häng vilket var mycket fint. Det var mitt juli till september!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
})();