BOOST


I princip alla i min närhet är krassliga just nu, känns som en typisk novembergrej. Jag varken vill eller kan bli sjuk just nu pga har två tentaveckor som hägrar, så jag sprang raka vägen till mitt älskade Josbaren och köpte mig en boost i form av spenat, persilja, ingefära, citron och äpple. 

Och en chiapudding för att vara snäll mot magen. Hur mår ni? Hoppas bra! Jag kommer att ha fullt upp hela dagen pga har en delkurs i gestaltande design där ett delmoment är att spela in en kortfilm. Är 1. sjukt ovan att filma och 2. asdålig på att redigera film. Så kommer få ägna hela veckan åt detta känns det som, men det kanske blir kul! Har mutat min syster + hennes best bud Lisa att vara skådisar lol. Kommer bli succé. 


Kommentarer
Postat av: Malin

Kan inte du videoblogga? (LOL på att jag föreslår det här när du precis nämnt i inlägget att du är ovan att filma och inte anser att du är bra på att redigera, men det hade verkligen varit asnice.)

PUSS

2016-11-29 @ 10:04:07
Postat av: Ellen Lindberg

Åh, känner så igen det där med rörlig bild. Jag är så obekväm i det! I gymnasiet läste jag medieproduktion där det ingick rörlig bild, kan vara det mest awkward jag gjort :)))

2016-11-29 @ 13:20:35
URL: http://lindbergellen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
})();