october wish

Ughh är så hiiimla shoppingsugen och vill gå iklädd prick allt detta fina. Så jäkla fin polo längst ner tycker jag. Alla bilder hittar ni på min pinterest.
 
Godmorgon, mår ni bra? Jag är så himla trött jämt nu för tiden. Gillar inte att det är mörkt majoriteten av dygnets timmar nu, en blir ju så himla opepp på allt. Jaja nu måste jag ta tag i denna dagen också ändå. Hemtentaskrivande, lunchdejt med min syster och pojkvänspussar står på schemat idag. Fint fint fint. 


Kommentarer
Postat av: Sandra Leone

Känner mig också otroligt trött hela tiden men jag skriver min sista tenta för perioden idag så efter det ska jag bara ta det lugn och umgås med massor av gosiga personer. Så jag hoppas att det vänder då.

Svar: Förstår dig, är inne i precis samma tentaperiod. Ja det brukar ju vara den bästa medicinen för pluggtrötthet tycker jag, att veta att en får hänga med sina favoritpersoner hela tiden snart. Kram och heja oss!
ellenspangberg.blogg.se

2015-10-29 @ 09:02:49
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: Daniella Chanelle

Kappan på första bilden är ju så himla fin. Vet du var den kommer ifrån?

2015-10-29 @ 09:38:21
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Sabina

hej, först och främst älskar verkligen din blogg. och hade en tanke, om du kunde göra ett inlägg om dina favoritpersoner? berätta lite om de du står närmast, varför osv. KRAM ta hand om dig

2015-10-29 @ 21:04:51
Postat av: Linnea

wah! håller med, allt är gryyyymt snyggt!

2015-10-30 @ 13:42:03
URL: http://linnearosvall.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
})();