frågor om min instagram

"Hur man får ett grymt instagramfeed, vad ska man tänka på? Du har tidigare skrivit att du är "instagram-freek" som vill ha ett snygg feed, jag försöker detsamma men lyckas aldrig få en bra feed, hur gör du? Vill ha ett fint men mitt ser bara blä ut. Hur lyckas du ha ett så bra feed? Färgmässigt och allt, hur tänker du när du redigerar, tar bilder, lägger du upp vad som helst help"
 
Såhär ser de 12 senaste bilderna i mitt feed ut och det speglar nog ganska bra hur jag "vill" att det ska se ut liksom. Lite mat, lite olika miljöer, ett par stilleben och någon selfie typ. Alla tycker ju såklart olika beträffande vad som är fint såklart, men jag brukar tänka på att göra mina bilder rätt så ljusa och kalla i flera miljöer. Jag redigerar alltid i VSCO och med instagrams egna redigeringsfunktioner. Ett bra tips är att köpa till lite filter i VSCO faktiskt, om en som jag tycker att det är väldigt roligt och tycker om att lägga tid på det. A-serien, S-serien och J-serien är för tillfället mina favoriter och jag växlar mellan dem. Har gjort en liten guide här på hur det kan se ut på ett ungefär, men jag redigerar lite olika varje gång beroende på vilket grundljus bilden har. En får gå mycket på känsla tycker jag. Sedan rensar jag min instagram lite då och då när jag ser att det är en bild som blivit för varm typ, vilket kan ses lite tråkigt kanske men blir typ lugn i själen av ett avskalat, minimalistiskt feed, mvh geek. Kärnan är väl egentligen att jag lägger upp allt jag tycker är fint, försöker sätta en personlig prägel på mina bilder men att de som ser ändå kan relatera till dem på något vis!
 
 


Kommentarer
Postat av: Madeleine -PHOTOGRAPHY FEMINISM VEGANISM

Sedan kan en ju även se sitt flöde (läs: biblioteket) i VSCO om en redigerar där. Kanske obvious men förut kollade jag inte helheten där utan bara redigerade, sparade och gick in i insta.

Svar: Ja det är ju en mkt smart poäng!! Har knappt tänkt på att en kan göra så, tack för tips!!
ellenspangberg.blogg.se

2015-11-13 @ 11:41:18
URL: http://sisterdisco.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
})();